• Bilförsäljning

Carab i Kristinehamn

Nya bilar – Begagnade bilar – Verkstad

Köp ny bil eller bagagnad bil hos oss! Vår verkstad ser också till att laga din bil!

Bilservice

När bokade du tid för bilservice senast? Om det var länge sedan så är det hög tid nu. Hör av dig till oss på Carab för bilservice i Kristinehamn så tar vi hand om din bil på bästa möjliga sätt. Med flera decenniers branscherfarenhet i ryggen vågar vi lova att din bil är i trygga händer hos oss!

Auktoriserad bilverkstad

Vi är auktoriserad bilverkstad för Hyundai. Det betyder att vi har kvalitetsutrustning som är specialanpassad efter våra bilmärken samt tillgång till alla originaldelar.

All bilservice som utförs hos oss sker enligt fabrikernas rekommendationer och vi får åta oss garantiärenden. Våra biltekniker är specialutbildade samt har den senaste kunskapen och tekniken – med vår hjälp blir din Hyundai i toppskick.

Målet är att din bil ska kännas som ny så länge som möjligt. Det är inte bara trevligt utan gör att du förhoppningsvis oförutsedda reparationer och onödiga kostnader. Vi hittar problemet och löser det på ett professionellt och smidigt sätt.

Vår bilservice

Hos oss får du ett personligt bemötande av erfarna biltekniker som anpassar sitt arbete efter dina önskemål och din bils behov. Carab har en modern bilverkstad i Kristinehamn där vi till exempel utför:

Service och reparation – vi tar hand om din bil i förebyggande syfte och ger den en noggrann service. Är det något fel på bilen så åtgärdar vi det snabbt och smidigt.
Reservdelar och tillbehör – hos oss hittar du reservdelar och tillbehör till din Hyundai.

Däckskifte – Carab hjälper dig gärna med däckskifte och har stor erfarenhet av att byta däck.

AC-arbeten – det är väldigt viktigt att ha ett AC som fungerar som det ska, särskilt under sommaren. Vi ser till så att det blir en behaglig temperatur i din bil och erbjuder olika sorters AC-arbeten.

Framvagnsinställning – däck med fel hjulinställning är mer energikrävande och orsakar mer slitage på dina däck.

Fyrhjulsinställning – om du vill sänka dina bilkostnader så rekommenderar vi att du låter oss göra en fyrhjulsinställning. Vi justerar hjulen och ser till så att de optimalt installerade.

Vänta inte för länge med att boka tid för bilservice! En bil som får regelbundet underhåll håller längre och har en högre säkerhet. Unna dig ett fordon som får dig att känna dig trygg när du är ute och kör på vägarna.

Bilservice
När bokade du tid för bilservice senast? Om det var länge sedan så är det hög tid nu. Hör av dig till oss på Carab så tar vi hand om din bil på bästa möjliga sätt.

Kontakt

Har du frågor om din bil? I så fall är du varmt välkommen att besöka eller kontakta oss – vi reder gärna ut dina funderingar. Carab har sin verkstad och bilhall på Stationsgatan 6 i Kristinehamn.