• Bilförsäljning

Carab i Kristinehamn

Nya bilar – Begagnade bilar – Verkstad

Köp ny bil eller bagagnad bil hos oss! Vår verkstad ser också till att laga din bil!

Hyra bil

Behöver du hyra bil för över helgen eller vill du ha en bil att köra i på semestern? Vi på Carab har arbetat med biluthyrning i många år och erbjuder enbart kvalitetsbilar från Hyundai.
Att hyra bil hos oss är enkelt, smidigt och prisvärt! Vi är måna om att bara erbjuda noggrant kontrollerade bilar som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav.

Att hyra bil

När du ska hyra bil så finns det en hel del att tänka på innan du besöker biluthyrningen. Vi vill att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss och har därför samlat några tips som förhoppningsvis är till hjälp. Tveka inte att fråga oss på Carab om du känner dig osäker.

Bra att tänka på vid biluthyrning

Priser – Leta upp några biluthyrningsfirmor och jämför deras priser. Tänk på att kostnaden kan påverkas av var du hämtar och lämnar bilen.

Hyresavtalet – Ta tid på dig när du läser igenom firmornas hyresavtal. Var till exempel uppmärksam på vilken försäkring som ingår och vilket drivmedel du ska använda.

Kontroll – Undersök bilen innan du lämnar den som hyr ut. Om du hittar skador så ska de skrivas i ett protokoll som sedan bifogas till avtalet. Se till att kontrollera bilen även när fordonet ska lämnas in.

Drivmedel – Det är naturligtvis väldigt viktigt att du tar reda på vilket drivmedel som ska användas till bilen. Undersök även om den är fulltankad eller ej.
Olycka eller skada – Informera dig om vad du ska göra vid en eventuell olycka eller om det uppstår en skada på bilen.

Hyra bil, Biluthyrning
Behöver du hyra bil för över helgen eller vill du ha en bil att köra i på semestern? Att hyra bil hos oss är enkelt, smidigt och prisvärt!

Fördelar och nackdelar med att hyra bil

Ett bilinköp medför många beslut och vanligtvis stora kostnader. Om du vill förenkla ditt liv och ha mer flexibilitet så är biluthyrning en bra valmöjlighet.
Det finns naturligtvis både för- och nackdelar med att hyra bil. Biluthyrning innebär att du  hyr fordonet för en avgränsad tidsperiod och att du bara behöver betala för själva användandet under den tiden. Den som hyr en bil slipper även stå för bilens värdeminskning.  Exempel på fler fördelar med att hyra bil:

  • Vanligtvis lägre månadskostnader än vid ägande.
  • Unna dig att köra en mer exklusiv bil till lägre kostnad.
  • En bil som används inom ett företag kan få fördelaktig skatt.
  • En chans att prova på olika bilar.

Hör av dig till oss

Om du vill hyra en Hyundai av högsta kvalitet så är du varmt välkommen att kontakta oss på Carab. Vi ser framemot att få hjälpa dig att hitta en bil som är perfekt för just dina behov. Hör av dig om du behöver hyra bil Kristinehamn eller hyra bil Karlstad.